Father’s day

Profiteer op Vaderdag van 15% korting op je spel met je vader met de code DADDY24*
*korting geldig op vertoon van één of meerdere speurvaders

BOEK NU

algemene voorwaarden

BGP Entertainment Belgium SARL | BE 0565.986.882  

-Email: [email protected] 
-Phone: +32 2 425 85 60  
-Escape Hunt Brussels 13/15 rue de Livourne 1060 Saint Gilles

Het gebruik van onze website en het spelen van onze spellen vereist acceptatie van het volgende:

1. ALGEMEEN 1.1 Niets in deze algemene voorwaarden is bedoeld om u enig verlies van rechten of ongemak te bezorgen. 1.2. De game is ontworpen voor een team van 2-5 personen per kamer. Je hebt de ruimte voor jezelf en sluit je niet aan bij een groep. 1.3 De handelsmerken en logo’s op de website zijn eigendom van The Escape Hunt Experience. Het is u niet toegestaan ​​deze te gebruiken zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van The Escape Hunt Experience en u aanvaardt dat dergelijk gebruik een inbreuk op de rechten van de betreffende eigenaar kan vormen. 1.4. Deze algemene voorwaarden en elk contract dat deze algemene voorwaarden bevat, worden beheerst door het Belgische recht en alle geschillen worden voorgelegd aan de exclusieve jurisdictie van de Belgische rechtbanken. 1.5. Alle voorwaarden van een contract zijn opgenomen in of toegewezen aan deze algemene voorwaarden. 1.6. We kunnen linken naar websites van derden en we kunnen hiervoor geen verantwoordelijkheid aanvaarden en u gebruikt ze op eigen risico. 1.7. De Escape Hunt Experience verzamelt en bewaart uw persoonlijke gegevens zonder deze aan derden bekend te maken en is toegewijd om ervoor te zorgen dat de privacy van uw persoonlijke gegevens wordt beschermd. 1.8. Vanwege de aard van het spel kunnen er geen foto’s of opnames worden gemaakt in de kamer. 1.9. De Escape Hunt Experience verwacht van onze bezoekers en klanten dat zij geen details van de game direct of indirect aan het publiek bekend maken. 1.10. De Escape Hunt Experience kan van tijd tot tijd contact met u opnemen met aanbiedingen en promoties via e-mail of telefoon. 1.11. De Escape Hunt Experience is gerechtigd om de gasten kosten in rekening te brengen die opzettelijk of veroorzaakt zijn door verkeerd gebruik van artikelen. 1.12. Terwijl u zich op ons terrein bevindt, moet u onze regels en voorschriften volgen, de juiste gedragsnormen hanteren en te allen tijde samenwerken met onze medewerkers. 1.13. De Escape Hunt Experience tolereert geen enkele vorm van pesten of intimidatie jegens haar werknemers.

2. ESCAPE HUNT WEBSITE 2.1. De website http://escapehunt.com/brussels is eigendom van en wordt beheerd door The Escape Hunt Experience. Het bedrijf behoudt zich het recht voor om deze algemene voorwaarden, inclusief de inhoud van de website, naar eigen goeddunken zonder voorafgaande kennisgeving te wijzigen of te wijzigen. 2.2. De onderstaande voorwaarden zijn van toepassing op het gebruik door elke bezoeker van de Escape Hunt-website en moeten vóór elk gebruik zorgvuldig worden gelezen. 2.3. De Escape Hunt Experience doet zijn best om u te voorzien van de meest actuele en accurate informatie op haar website. 2.4. De Escape Hunt Experience-website is voor persoonlijk en niet-commercieel gebruik. U mag geen informatie verkregen van deze website wijzigen, kopiëren, verspreiden, verzenden, weergeven, uitvoeren, reproduceren, publiceren, licentiëren, afgeleide werken maken, overdragen of verkopen. 2.5. Het is niet toegestaan ​​om naar de Escape Escape Experience-website te linken of deze te gebruiken voor enig doel dat frauduleus, onwettig, lasterlijk, schadelijk, obsceen of aanstootgevend is. 2.6. U accepteert dat internet niet volledig veilig is. De Escape Hunt-ervaring neemt alle passende maatregelen om de veiligheid van betalings- en betaal- / creditcardgegevens te beschermen, hoewel Escape Hunt niet aansprakelijk is voor schade die u lijdt als gevolg van het verlies van de vertrouwelijkheid van dergelijke informatie. 2.7. Escape Hunt is niet aansprakelijk voor enige persoon voor enige directe of indirecte, gevolg- of incidentele schade, inclusief (zonder beperking) verloren winst of inkomsten, verlies van kansen, kosten van vervangende goederen of diensten, verlies of schade aan gegevens of bedrijfsonderbreking, voortkomend uit elk gebruik van de website.

3. BOEKINGEN 3.1. De enige beschikbare taal voor het online afsluiten van een boekingscontract is Engels. 3.2. Alleen personen die ten minste 18 jaar oud zijn, mogen een Game boeken. 3.3. Het is uw verantwoordelijkheid om te controleren of alle spellen die aan u zijn uitgegeven, juist zijn. 3.4. Elke aankoop van een spel is alleen geldig wanneer deze wordt verwerkt door Escape Hunt. 3.5. We staan ​​geen overdracht van games naar een andere partij toe. U moet onder speciale omstandigheden contact met ons opnemen. 3.6. Games mogen niet worden overgedragen of doorverkocht voor commerciële doeleinden of tegen een toeslag. Als een spel wordt overgedragen of doorverkocht in strijd met deze voorwaarde, zal de houder van het spel of de persoon die aanspraak maakt op deelname aan het evenement de toegang tot het spel worden geweigerd. 3.7. U bent volledig verantwoordelijk voor het correct invoeren van uw gegevens op het online boekingsformulier. Door een online boekingsformulier in te dienen, garandeert u Escape Hunt dat alle door u verstrekte gegevens waar en juist zijn. 3.8. U ontvangt de bevestiging van uw boeking alleen per e-mail. De Escape Hunt Experience verzendt geen verdere bevestiging via post of sms. 3.9. Online boekingen kunnen slechts een bepaald aantal dagen van tevoren worden gemaakt. Neem voor meer geavanceerde reserveringen contact op met The Escape Hunt Experience via e-mail of telefoon. 3.10. Een boeking wordt een no-show en deelname wordt geweigerd als het team 15 minuten of meer te laat is. In een dergelijke situatie kan het geld niet worden gerestitueerd en kan de boeking niet worden gewijzigd. 3.11. Alle boekingen zijn definitief omdat dit een LIVE-spel is. Wijzigingen, annuleringen of herschikkingen zijn niet toegestaan. In het onwaarschijnlijke geval dat we een nieuwe planning of andere service kunnen aanbieden, worden administratiekosten in rekening gebracht. U wordt hiervan op de hoogte gebracht op het moment dat we overeenkomen deze service te verlenen. 3.12. Overmacht. De Escape Hunt Experience is niet aansprakelijk voor vertragingen of obstakels die uw aankomst vertragen, veroorzaakt door slecht weer, stakingen, protesten, overstromingen, files, burgerlijke onrust of enige andere reden. Het is uw eigen verantwoordelijkheid om op tijd aan te komen volgens uw boeking.

4. PRIJS & BETALING 4.1. De prijs (met de juiste btw) van een spel per persoon wordt vermeld op de website van The Escape Hunt Experience in het gedeelte Boeken. 4.2. De prijs is afhankelijk van het aantal personen in een kamer (2-5 personen) en de dag van de week. 4.3. Boekingen kunnen online worden gemaakt op de website van The Escape Hunt Experience, via telefoon, e-mail of persoonlijk bij de vestiging. 4.4. Elke grote creditcard of bankpas en ook een PayPal-account worden geaccepteerd om de betaling te verrichten. 4.5. Volledige betaling is vereist op het moment van boeking of kan worden gedaan op het moment van bezoek, maar een creditcard zal nodig zijn om te garanderen. 4.6. Escape Hunt is een live-evenement, dus zodra de boeking is bevestigd, worden terugbetalingen, annuleringen of herschikkingen niet meer geaccepteerd. 4.7. Als er minder mensen deelnemen aan het spel dan geboekt, wordt het prijsverschil niet terugbetaald. 4.8. Als er meer mensen deelnemen aan het spel dan zijn geboekt (maximaal 5 personen per kamer), kan het extra contant worden betaald bij aankomst bij het spel. 4.9. Administratiekosten zijn verschuldigd voor wijzigingen in boekingen. EUR 15,00 € voor elke wijziging.

5. CONTACT Als u contact moet opnemen met The Escape Hunt Experience, kunt u dit op een van de volgende manieren doen:

BGP Entertainment Belgium SARL | BE 0565.986.882
-Email: [email protected] 
-Phone: +32 2 425 85 60  
-Escape Hunt Brussels 13/15 rue de Livourne 1060 Saint Gilles

6. VEILIGHEID & GENIETEN 6.1. Elke The Escape Hunt Experience-speler wordt vóór zijn spel geïnstrueerd door de toegewezen Game Master. Na het leren van de regels van het spel, neemt elke speler op eigen risico deel aan het spel. The Escape Hunt Experience is ook niet aansprakelijk voor enige (persoonlijke of uitrusting) schade veroorzaakt door verkeerd gebruik van de speelkamer of het niet volgen van de regels beschreven voor de wedstrijd. 6.2. Als je meer dan 15 minuten te laat bent met de oorspronkelijke tijd van je boeking, wordt de reservering automatisch een no-show en kun je je spel niet starten. Om een ​​ander slot opnieuw te boeken, moet u zelf betalen en volgens de huidige beschikbaarheid. 6.3. Mensen onder invloed van alcohol of op niet-voorgeschreven medicijnen kunnen worden afgewezen en het spel wordt een no-show. We behouden ons het recht voor om toegang te weigeren aan personen die ongeschikt, beledigend of ongeschikt zijn op welke manier dan ook naar eigen goeddunken van de eigenaren en het personeel van Escape Hunt. 6.4. Drankjes en eten mogen niet naar de receptie of Game Rooms worden gebracht. 6.5. Om te worden toegelaten, moet u de volledige naam van de boeker bevestigen en kan u worden gevraagd om het telefoonnummer en e-mailadres te bevestigen, evenals de ID en creditcard te tonen. 6.6. Om veiligheidsredenen mogen kinderen jonger dan 7 jaar de receptie of speelkamers niet betreden. Kinderen jonger dan 16 jaar moeten te allen tijde door ten minste één volwassene worden begeleid. 6.7. De Escape Hunt Experience heeft beperkte wachtruimtes en vroeg aankomsten worden gevraagd om op het juiste tijdstip terug te keren. 6.8 De Escape Hunt Experience raadt klanten aan comfortabele kleding te dragen voor de game.

7. AUTEURSRECHT & VERTROUWELIJKHEID 7.1 Alle namen, ontwerpen en slogans die op de website, in elke marketing en op het terrein worden gebruikt, vallen onder het copyright van Escape Hunt Co. Ltd en zijn eigenaren. Gebruik of reproductie van welke aard dan ook is niet toegestaan. 7.1 Alle spelers van Escape Hunt door een boeking te maken, verbinden zich ertoe zich ertoe te verbinden geen informatie over de inhoud van de spellen of andere eigendomsinformatie te bespreken, bekend te maken of te verspreiden. Door de spellen te spelen, stemmen alle spelers ermee in deze informatie niet door te geven, anders zullen ze aansprakelijk worden gesteld voor vervolging wegens schending van de vertrouwelijkheidsregels.