Fête des pères

Profitez de 15% offerts sur votre partie avec votre papa le jour de la fête des pères avec le code DADDY24*

*réduction valable sur présentation d’un ou de plusieurs papas détectives

JE RÉSERVE 

Awel detective, ik heb het gevoel dat u deze zaak mooi hebt opgelost! Ookal had elke verdachte die aanwezig was in het herenhuis die avond een mobiel en toegang had tot een moordwapen, er was maar één moordenaar achter de gesloten deuren.

De impulsieve ​James Cantor​ was inderdaad in de keuken met een kandelaar, hij heeft die avond geen woede aanval gehad.

Ernest Crowmell​ is zoals gewoonlijk verloren in de sterren in het observatorium. Hij is weliswaar altijd in het bezit van een dolk en heeft een liefde zonder grenzen voor Pénélope, maar het is zo een lieve man dat hij geen vlieg zou kwaad doen !

Natuurlijk, die kleine dief, ​Lucy Blackwood​, dwaalde midden in de nacht rond in de tuin, waar het gif werd gevonden. Maar ze genoot van haar leven op het landgoed en had geen echt motief om haar vader te vermoorden.

Het is zeker dat ​Geoffrey Marchbank​ een echt motief had om wraak te nemen, vooral omdat hij te allen tijde een pistool bij zich had, ook toen hij aan het opruimen was in de bibliotheek. Hij zou echter nooit het verlies van een geliefde hebben gecompenseerd door de verantwoordelijke persoon te doden.

Nee, alleen ​Penelope Blackwood​ had het allemaal georganiseerd! Ze vermoordde Charles om zijn fortuin te erven door hem in de garage te wurgen met het touw dat ze die ochtend had gekocht.

 

Gefeliciteerd beste onderzoekers/detective ! We zullen onmiddellijk de firma Edward & Jones verwittigen om de opvolging voor te bereiden! Blackwood Manor is van u, maar we moeten u waarschuwen, er zal wat werk gedaan moeten worden… en ja, het pand is al tientallen jaren vervallen… Dus, klaar om naar Yorkshire te verhuizen?