EH Dark Site Alert

SEGUINT LES RECOMANACIONS DEL GOVERN,
EN MOTIU DEL COVID-19, ENS VEIEM OBLIGATS
A TANCAR LES NOSTRES PORTES FINS NOU AVÍS.

SI TENIU RESERVES FETES PER ALS PROPERS
14 DIES O PER QUALSEVOL ALTRA QÜESTIÓ,
CONTACTEU-NOS A: [email protected]

TANQUEM-NOS TOTS A CASA I ESCAPAREM
BEN AVIAT DEL CORONAVIRUS!

Utilitzant el nostre lloc web requereix l’acceptació del següent:

WEB THE ESCAPAMENT HUNT EXPERIENCE

1. El lloc web www.escapehunt.com és propietat i està operat per Escape Hunt Operations Ltd, t/a “The Escape Hunt Experience”. L’empresa es reserva el dret de modificar o variar aquests termes i condicions, incloent qualsevol dels continguts del lloc web de tant en tant a la seva discreció i sense previ avís.

2. Els termes en endavant, s’apliquen a la utilització per qualsevol visitant de la pàgina web Escape Hunt i s’han de llegir acuradament abans de qualsevol ús.

3. The Escape Hunt Experience fa tot el possible per proporcionar-li la informació més actualitzada i precisa en el seu lloc web.

4. La pàgina web The Escape Hunt Experience és per al seu ús personal i no comercial. Vostè no pot modificar, copiar, distribuir, transmetre, mostrar, executar, reproduir, publicar, llicenciar, crear treballs derivats, transferir o vendre qualsevol informació obtinguda d’aquest lloc web.

5. No se li permet connectar-se o usar la totalitat o part de la pàgina web The Escape Hunt Experience per a qualsevol propòsit que sigui fraudulent, il legal, difamatori, nociu, obscè o objectable.

6. Vostè accepta que Internet no és totalment segur. The Escape Hunt Experience prendre totes les mesures apropiades per protegir la seguretat dels pagaments i la informació de la targeta de dèbit / crèdit, encara que Escape Hunt no serà responsable per qualsevol dany que puguin patir com a resultat de la pèrdua de confidencialitat d’aquesta informació.

7. Escape Hunt no serà responsable davant cap persona per danys directes o indirectes, conseqüents o incidentals, incloent (sense limitació) pèrdua de guanys o ingressos, pèrdua d’oportunitats, els costos de substitució dels béns o serveis, pèrdua o danys de les dades o interrupció del negoci, que sorgeixi de qualsevol ús de la pàgina web.

DRETS D’AUTOR I CONFIDENCIALITAT

8. Tots els noms, dissenys i eslògans utilitzats en el lloc web, en qualsevol operació de comercialització i en els locals tenen els drets d’autor d’escapament Hunt Operations Ltd i els seus propietaris. No es permet l’ús o reproducció de qualsevol tipus.

9. Tots els jugadors d’escapament Hunt pel fet de fer una reserva convenen adoptar, no discutir, divulgar o difondre qualsevol informació sobre el contingut dels jocs o qualsevol altra informació de propietat. En jugar els jocs, tots els jugadors es comprometen a no transmetre aquesta informació o es fan a si mateixos subjectes a enjudiciament en virtut d’incompliment de les normes de confidencialitat.