Utilitzant el nostre lloc web requereix l’acceptació del següent:

WEB THE ESCAPAMENT HUNT EXPERIENCE

1. El lloc web www.escapehunt.com és propietat i està operat per Escape Hunt Operations Ltd, t/a “The Escape Hunt Experience”. L’empresa es reserva el dret de modificar o variar aquests termes i condicions, incloent qualsevol dels continguts del lloc web de tant en tant a la seva discreció i sense previ avís.

2. Els termes en endavant, s’apliquen a la utilització per qualsevol visitant de la pàgina web Escape Hunt i s’han de llegir acuradament abans de qualsevol ús.

3. The Escape Hunt Experience fa tot el possible per proporcionar-li la informació més actualitzada i precisa en el seu lloc web.

4. La pàgina web The Escape Hunt Experience és per al seu ús personal i no comercial. Vostè no pot modificar, copiar, distribuir, transmetre, mostrar, executar, reproduir, publicar, llicenciar, crear treballs derivats, transferir o vendre qualsevol informació obtinguda d’aquest lloc web.

5. No se li permet connectar-se o usar la totalitat o part de la pàgina web The Escape Hunt Experience per a qualsevol propòsit que sigui fraudulent, il legal, difamatori, nociu, obscè o objectable.

6. Vostè accepta que Internet no és totalment segur. The Escape Hunt Experience prendre totes les mesures apropiades per protegir la seguretat dels pagaments i la informació de la targeta de dèbit / crèdit, encara que Escape Hunt no serà responsable per qualsevol dany que puguin patir com a resultat de la pèrdua de confidencialitat d’aquesta informació.

7. Escape Hunt no serà responsable davant cap persona per danys directes o indirectes, conseqüents o incidentals, incloent (sense limitació) pèrdua de guanys o ingressos, pèrdua d’oportunitats, els costos de substitució dels béns o serveis, pèrdua o danys de les dades o interrupció del negoci, que sorgeixi de qualsevol ús de la pàgina web.

DRETS D’AUTOR I CONFIDENCIALITAT

8. Tots els noms, dissenys i eslògans utilitzats en el lloc web, en qualsevol operació de comercialització i en els locals tenen els drets d’autor d’escapament Hunt Operations Ltd i els seus propietaris. No es permet l’ús o reproducció de qualsevol tipus.

9. Tots els jugadors d’escapament Hunt pel fet de fer una reserva convenen adoptar, no discutir, divulgar o difondre qualsevol informació sobre el contingut dels jocs o qualsevol altra informació de propietat. En jugar els jocs, tots els jugadors es comprometen a no transmetre aquesta informació o es fan a si mateixos subjectes a enjudiciament en virtut d’incompliment de les normes de confidencialitat.

RESERVES

1. Els únics idiomes disponibles per tancar un contracte de reserva en línia són el català, el castellà i l’anglès.
2. Només la (es) persona (es) que tinguin almenys 18 anys d’edat se’ls permet reservar un Joc.
3. És la seva responsabilitat verificar que els Jocs emesos a vostè són exactes.
4. Qualsevol compra d’un Joc només és vàlid quan es processa per Escape Hunt.
5. No es permet el trasllat dels jocs a un tercer. Cal posar-se en contacte amb nosaltres en circumstàncies especials.
6. Els jocs no poden ser transferits o revenuts amb fins comercials o en un premi. Si un joc es transfereix o revenut en incompliment d’aquesta condició, el portador del Joc o la persona que reclama el dret d’assistir a l’esdeveniment es denegarà l’entrada en el joc.
7. Vostè és l’únic responsable d’introduir les seves dades correctament en el formulari de reserva en línia. Mitjançant la presentació d’un formulari de reserva que garanteix als Escape Hunt que totes les dades facilitades per vostè són veritables i exactes.
8. Rebrà la confirmació de la seva reserva només a través de correu electrònic. Escape Hunt no enviarà una confirmació addicional a través de correu o missatge de text.
9. Les reserves en línia només es poden realitzar amb un nombre determinat de dies d’antelació. Per reserves més avançades, si us plau poseu-vos en contacte amb Escape Hunt a través de correu electrònic o telèfon.
10. La reserva es converteix en nul·la i l’entrada serà rebutjada si l’equip arriba 30 minuts o més tard. En aquesta situació, els diners no són reemborsables i la reserva no es pot canviar.
11. Totes les reserves són definitives, ja que això és un joc en VIU. No es permeten canvis, cancel·lacions o reprogramacions. En el cas improbable que podem oferir un nou horari o un altre servei, se li cobrarà una tarifa d’administració. Se li notificarà això en el moment que estem d’acord per brindar aquest servei.
12. Força Major. Escape Hunt no es fa responsable dels retards o les obstruccions que causen retard de la seva arribada ja sigui causat pel mal temps, vagues, protestes, inundacions, embussos de trànsit, disturbis civils o qualsevol altra raó. És la seva exclusiva responsabilitat per arribar a temps d’acord al seu servei.

PREU I PAGAMENT

1. El preu (amb IVA corresponent) d’un joc per persona s’afirma a la pàgina web Escape Hunt en la part de la reserva.
2. El preu es fixa d’acord a el nombre de persones en una habitació (2 – 6 persones) i per al dia de la setmana.
3. Les reserves es poden fer en línia al lloc web Escape Hunt, a través de telèfon, correu electrònic o personalment a la sucursal.
4. Qualsevol targeta de crèdit, dèbit o efectiu, s’accepta per fer el pagament.
5. Es requereix el pagament complet en el moment d’efectuar la reserva o pot fer-se en el moment de la visita, però es necessitarà una targeta de crèdit per garantir.
6. Escape Hunt és un esdeveniment en viu pel que no s’accepten un cop confirmada la reserva devolucions, cancel·lacions o reprogramacions.
7. Si menys persones assisteixen a el joc que es reserva, no se li reemborsarà la diferència de preu.
8. Si més persones assisteixen el joc que estan reservat (fins a 6 persones una habitació) l’extra es pot pagar en efectiu en arribar al local.
9. Despeses d’administració són pagadors per canvis en les reserves. 20 € per a qualsevol canvi.

CONTACTE

Si heu de posar-vos en contacte amb Escape Hunt pot fer-ho utilitzant qualsevol dels mètodes següents:
– Email: [email protected]
– Telèfon: +34 93 461 82 22
– Correu postal: C. Nàpols, 255 bis, 08025, Barcelona.

SEGURETAT I GAUDIMENT

1. Cada jugador d’Escape Hunt serà instruït abans de el joc per la seva Game Master assignat. Després d’aprendre les regles de joc, cada jugador va participar en el joc en el seu propi risc. A més, Escape Hunt no es fa responsable dels danys (personals o d’equip) causats pel mal ús sala de jocs o per no seguir les regles descrites abans de la partida.
2. Si vostè es retarda per més de 30 minuts de l’hora original de la seva reserva, es converteix en una reserva nul·la automàticament i vostè no podrà iniciar el seu joc. Per tornar a reservar un altre horari ha de ser de les seves pròpies despeses i d’acord amb la disponibilitat actual.
3. Les persones sota la influència de l’alcohol o de les drogues no prescrites poden ser rebutjats i el joc es converteix en nul. Reservat el dret de negar l’entrada a qualsevol persona que no estigui en condicions, sigui abusiu o inadequat de qualsevol manera a la sencera discreció dels propietaris i el personal d’Escape Hunt.
4. Les begudes i els aliments no es poden entrar a la recepció o sales de joc.
5. Per ser admès ha de confirmar el nom complet del booker i pot ser que li demani que confirmi el número de telèfon i adreça de correu electrònic, així com demostrar la identificació i targeta de crèdit.
6. Per raons de seguretat, els nens menors de 7 anys d’edat no se’ls permet entrar a les sales de joc. Qualsevol menor de 14 anys han d’anar acompanyats per a almenys un adult en tot moment.