Preguntes freqüents

ARRIBA 15 MINUTS ABANS

Així podràs gaudir de l’experiència Escape Hunt sense presses.

PODEM TENIR CURA DELS TEUS OBJECTES DE VALOR

Portes bosses, maletes, telèfons o portàtils? Nosaltres ens encarregarem d'ells perquè no hi hagi necessitat de preocupar-se.

EL QUE PASSA A ESCAPE HUNT, ES QUEDA A ESCAPE HUNT

Et preguem humilment que no comparteixis els secrets del teu escapament. Ah, i res de fotos, si us plau!

INFORMACIÓ ESSENCIAL PER ALS ESCAPE HUNTERS

Quin Escape Hunt hauria de jugar?

Tots els nostres jocs Escape Hunt són increïblement emocionants i extraordinàriament immersius, o sigui que fa de mal dir. Potser la millor solució és jugar a tots!

Quina quantitat de gent és millor, per fer un grup?

Creiem que els nostres jocs són ideals per a grups d’entre dues i sis persones. Si sou més de sis persones les que voleu jugar, per què no dividiu el grup en dos equips i feu una competició amistosa (o no tan amistosa) cara a cara?

Quant de temps dura, Escape Hunt?

L’experiència sencera dura uns 90 minuts. Us passareu uns 60 minuts a l’habitació (de fet, aquest és el temps màxim que teniu per escapar-vos). Abans de començar us faran una petita explicació on us donaran les instruccions, i després us convidarem a tu i al teu equip a gaudir de la nostra sala, del nostre bar i un espai per fer-vos fotos.

Què és, exactament, Escape Hunt?

Pensa que Escape Hunt serà el més semblant a tenir el paper principal en una pel·lícula d’aventures amb un guió excepcional. Tu i els teus companys d’equip quedareu tancats en una habitació temàtica i haureu de resoldre una sèrie de pistes per poder escapar. Amb la pressió que viureu, el rellotge que no s’atura, sentireu com l’adrenalina corre per les venes. Escape Hunt no és només una cosa que observes, és quelcom que vius, ets directament al centre de l’acció. Us haureu de guanyar la llibertat, superant tot tipus de pistes falses, carrerons sense sortida, instruccions errònies, fets expressament i amb molta mala fe. És un joc completament immersiu, molt addictiu i molt entretingut. Després d’Escape Hunt, qualsevol altre entreteniment et semblarà avorrit.

Quin horari teniu?

Obrim cada dia de les 10.00 h a les 20.30 h i divendres i dissabtes de les 10.00 h fins a les 22.00 h

RESERVES

Puc recuperar els diners si algú no es presenta?

Ens sap greu, però no és possible. No tornem els diners si algú no juga.

Puc afegir una persona més a la reserva?

Efectivament, podeu afegir una persona més a la reserva sempre i quant encara estigueu dintre el número màxim de persones permès per a cada joc. No cal que ens ho feu saber per avançat, i poden pagar quan arribin. Recordeu que als nostres locals només acceptem pagaments amb targeta de crèdit.

I si vull canviar la meva reserva? Em cobrareu un càrrec?

Ja entenem que hi poden haver canvis de plans. Per això, si no podeu mantenir la vostra reserva, farem tot el possible per buscar-vos un altre dia per jugar sense cap càrrec, sempre i quant la nova data sigui en un termini de 30 dies des de la reserva original. Per saber-ne més o si voleu canviar una reserva, contacteu amb el local d’Escape Hunt on vau fer la reserva.

Hi ha un límit d’edat?

Els nostres jocs són aptes a no ser que es digui el contrari, o sigui que els nens de 8 anys o més, poden jugar-hi perfectament. Els menors de 13 anys han d’anar acompanyats d’un adult de més de 18 anys.

Quant val?

El nostre Escape Hunt val 25€ per persona per a grups de 2-3 jugadors, 24€ per persona per a grups de 4 jugadors, 22€ per persona per a grups de 5 jugadors i 20€ per persona per a grups de 6 jugadors.

ACCESSIBILITAT I REQUERIMENTS ESPECIALS

Puc jugar si tinc epilèpsia?

No fem servir llums que facin pampallugues que puguin afectar les persones amb epilèpsia. Tanmateix, et suggerim que consultis amb el local perquè et puguin informar millor

Puc jugar si tinc claustrofòbia?

I tant que sí. Les nostres habitacions de joc no són massa tancades, i els nostres directors de joc sempre són allà per obrir-vos la porta en el moment que necessiteu sortir.

Puc jugar si estic embarassada?

És clar que sí! Com més serem, més riurem! Els nostres directors de joc segueixen cada joc amb televigilància, o sigui que si voleu deixar l’habitació només els ho heu de fer saber i us obrirem la porta de seguida. Si teniu alguna preocupació específica, us suggerim que ho parleu amb el vostre metge de capçalera abans de jugar.

Els vostres jocs són accessibles amb cadira de rodes?

Molts ho són, tot i que insistiríem a demanar-vos que ho consulteu amb el vostre local per saber exactament quines instal·lacions tenen.

ALTRES PREGUNTES QUE ENS FAN SOVINT

Hi ha un codi de vestuari?

Vestit i corbata, evidentment. Estem fent broma: vine com vulguis, tot i que aconsellem que aneu còmodes, ja que el joc es pot posar una mica intens.

He de portar alguna cosa?

No, només has de venir tu, el teu equip i una colla de cervells pensants!

Serviu menjar i begudes?

Servim begudes alcohòliques i no alcohòliques al local. També tenim l’opció de servir-vos menjar per després del joc. Contacteu amb el vostre local per a més detalls.

Puc comprar vals de regal?

És clar! A qui no li agradaria rebre un val de regal per l’experiència més emocionant que viuran en tot l’any? Consulta la pàgina de vals de regal, a la part de baix del nostre lloc web per a més informació.

Estic segur/a a l’habitació?

I tant que sí. Els nostres jocs són emocionants, però mai perillosos. Pots estar segur/a que passi el que passi, estàs en bones mans. Els nostres directors de jocs estan molt formats i molt atents, i tal com és d’esperar, la seguretat dels jugadors és la nostra prioritat.