EH Dark Site Alert

Escape Hunt nieuws

Voor (bedrijfs)uitjes: contactform, stuur ons een WhatsApp of een e-mail: [email protected] (ook voor vragen en wijzigingen)!
Last-minute een gameroom reserveren? Stuur ons een WhatsApp!
– NIEUW: diner arrangement bij Brasserie Groen!

Half september is het nieuwe spel: het Engelse familie drama bij Escape Hunt geïntroduceerd, dit is een gevorderde kamer met tweede generatie spellen. Op 16 september hebben we de eerste spelers van het Engelse Familie Drama mogen ontvangen. Lees hier over hun ervaringen!

Sherlock Holmes

Bij binnenkomst voelt het alsof je binnen stapt in Sherlock Holmes zijn kantoor. We kwamen meteen in de stemming om de mysteries van Escape Hunt te ontrafelen. Na een kort overleg werden we naar de kamer gebracht. De kamer ziet er prachtig uit, je waant je echt in de jaren 60. Na een korte briefing telden tien seconden af op de klok en toen gingen de 60 minuten officieel in. Dit was het begin van een hectische 60 minuten…

In het spel kruip je in de huid van de kinderen van een rijke scheepsbouwers familie.. Er gebeuren thuis vreemde dingen. Vader en moeder zijn uit hun gewone doen. Vader is regelmatig onvindbaar in het grote huis. Heeft hij een geheim? Vader blijkt nu ook te willen scheiden. Wat is er aan de hand, heeft hij een affaire? De opdracht is om erachter te komen wat er met vader en moeder aan de hand is. Dit blijkt een uitdagende opdracht te zijn!

‘Rondrennen als een kip zonder kop’

We begonnen met het doorzoeken van de kamers, een goede strategie maar hier kom je er niet alleen mee. We renden rond als een kip zonder kop en vergaten het samenwerken nog weleens. We gedroegen ons als een opsporingsrecherche, maar we waren te weinig bezig met de puzzels.

In de kamer vloog de tijd voorbij, voor we het wisten zaten de eerste 45 minuten er alweer op! Gelukkig konden we als we vastliepen ook om een hint vragen, dit bleek een goede reddingslijn te zijn. Toen de 60 minuten erop zaten kwamen we met rode koontjes uit de kamers. Iedereen vond het heel erg leuk. Het verhaal van het spel was heel origineel en leuk om mee bezig te zijn. Het was een uitje waar nog vaak over nagepraat zal worden!

Tips

Volgende groepen zou ik meegeven om goed op zoek te gaan in de kamer en vooral goed samen te werken. Blijf je niet teveel focussen op een ding en mocht je er echt niet uit komen vraag dan om een hint!