EH Dark Site Alert

Escape Hunt nieuws

Voor (bedrijfs)uitjes: contactform, stuur ons een WhatsApp of een e-mail: [email protected] (ook voor vragen en wijzigingen)!
Last-minute een gameroom reserveren? Stuur ons een WhatsApp!
– NIEUW: diner arrangement bij Brasserie Groen!

Escape Hunt Experience Groningen: Het beste idee voor een gezellige en uitdagende teambuildings-activiteit!

Afdelingsmeetings en teampresentaties

Ook is de Escape Hunt uitermate geschikt voor een informele afdelings-meeting, of een presentatie op een team bijeenkomst. Dit in combinatie met bijvoorbeeld een lunch, waarna de deelnemers in onze kamers de mysteries in teamverband gaan oplossen. Wij overleggen graag met u hoe u wenst dat zo’n “custom-made-event” er uit moet zien.

 

Tien reden voor uw bedrijfsuitje bij Escape Hunt Groningen

1. Het is een unieke real-life activiteit. 

Iedere keer als u een escape room doet is het anders. De groep bepaalt zelf het precieze verloop van het spel. Iedere keer is het dus uniek en uitdagend. Iedereen is betrokken en is onderdeel van het team. Samen creëert men een unieke real-life activiteit. Teambuilding in de vorm van “fun & exitement”.

2. Spannende activiteit

Los de mysteries en puzzels op in een race tegen de klok, 60 minuten die ineens heel snel voorbij
lijken te gaan. De adrenaline gaat harder stromen en geeft een extra boost om de mysteries op te lossen.

3. Laat uw hersens op een leuke manier kraken.

Puzzels, raadsels en mysteries oplossen. Dat gaat niet vanzelf.
Werk als een team om de codes te ontdekken en zo verder te komen in het spel.Komt u echt niet verder? Onze gamemasters staan klaar om u op verzoek een hint te geven!

4. Geschikt voor iedereen.

De spelers hoeven niet over de grond te kruipen en niet letterlijk obstakels te overwinnen of gevaarlijke streken uit te halen. Een escape room bij Escape Hunt Groningen is leuk voor iedereen, oud en jong.

5. Geschikt voor alle niveaus.

Gedurende het spel kunnen de spelers hints vragen. Zo kunnen dus zowel ervaren als onervaren spelers proberen binnen 60 minuten uit de gameroom te ontsnappen.

6. Ga de strijd aan met elkaar.

Escape Hunt Groningen heeft 6 gamerooms, en drie verschillende thema’s. In iedere gameroom kunnen maximaal 5 personen (soms 6) spelen. Dus max. 36 spelers in 1 ronde. Wilt u een competitie? Dit kan dus in drie keer twee identieke kamers, waar de teams het tegen elkaar opnemen. Ook de drie verschillende thema’s zijn qua moeilijkheidsgraad redelijk vergelijkbaar. Welk team heeft de snelste escape?

7. Leer uw collega’s beter kennen.

De puzzels en mysteries los je niet alleen op. Hierbij heb je de hulp van je teamleden nodig. Samenwerking is noodzakelijk en u zult zien dat u verder komt. De collega’s leren elkaar beter en van een andere kant kennen. Dit stimuleert de samenwerking, zowel in de escape room en op de werkvloer.

8. Goed te combineren

Er zijn veel mogelijkheden om het bezoek aan Escape Hunt Groningen nog completer een aantrekkelijker te maken. We noemden al de mogelijkheid om teampresentaties en/of afdelingsmeeting bij Escape Hunt Groningen te combineren met het spel. Al of niet in combinatie met een lunch of ons EH+ arrangement. Maar ook de samenwerking met onze restaurant partners (op loopafstand) maakt dat het bedrijfsuitje zo compleet kan worden als u dat wenst.

9. Geschikt voor grote en kleine gezelschappen.

Groepen van 2 tot 36 personen kunnen gelijktijdig de kamers spelen.
Grotere groepen spelen bijvoorbeeld in 2 rondes, waarbij we in overleg entertainment organiseren voor de groep die niet speelt.

10. Escaped? Tijd om even bij te komen.

Na het spel is er altijd een nazit in onze Sherlock Holmes Lounge. Koffie en thee staat (gratis) klaar! U kunt dan de ervaringen delen en met onze gamemaster van gedachten wisselen. Ook maken we graag een ludieke groepsfoto.

 

Geinteresseerd of wilt u meer informatie? Neem contact met u op! Wij overleggen graag met u om aan uw specifieke wensen te voldoen.

Telefoon: 050 8517800 (na 14.00).  [email protected]