EH Dark Site Alert

Escape Hunt nieuws

Voor (bedrijfs)uitjes: contactform, stuur ons een WhatsApp of een e-mail: [email protected] (ook voor vragen en wijzigingen)!
Last-minute een gameroom reserveren? Stuur ons een WhatsApp!
– NIEUW: diner arrangement bij Brasserie Groen!

Sinds november 2014 is Escape Hunt Experience gevestigd aan Het Hout 1 te Groningen en is onderdeel van een wereldwijde organisatie.Schermafbeelding 2017-02-09 om 16.20.42

WAT IS DE ESCAPE HUNT EXPERIENCE.

De Escape Hunt Experience is de real life game sensatie van dit moment. Het is gebaseerd op de klassieke ‘Escape the rooms” spelen uit Japan. Spelers worden opgesloten in een themakamer waar mysteries moeten worden opgelost en codes gevonden moeten worden. Al zoekend naar oplossingen voor de raadsels en puzzels moet men proberen -als team- binnen 60 minuten te ontsnappen uit een themakamer. Wat je nodig hebt is: logisch nadenken, outside the box-denken, een scherpe geest en teamwork.

 

WIE SPELEN ESCAPE HUNT.

Het spelen van de Escape Hunt is een unieke ervaring en een prachtig uitje voor jong en oud en voor mannen en vrouwen. Men beleeft een hoop “fun & excitement”, en het is een ervaring die je nooit meer zult vergeten. Teambuilding bij uitstek!

 

VRIENDENUITJES, BEDRIJFSUITJES, FAMILIE UITJES, TEAMUITJES

Escape Hunt is spannend, gezellig en amusant. Maar het is ook een top teambuilding activiteit. Voor groepen van 2 tot 30 (of meer) personen. Bedrijven uit zowel Duitsland als Noord-Nederland kennen inmiddels de weg naar Escape Hunt. Om het spel te spelen, als een mooi personeelsuitje en teambuilding activiteit waaraan iedereen kan deelnemen. Eventueel in combinatie met een presentatie in de Sherlock Holmes Lounge.

 

ARRANGEMENTEN.

Escape Hunt biedt, samen met enkele horeca partners, diverse arrangementen aan om het uitje helemaal compleet te maken.

Een “FC Groningen-arrangement” is in de maak.

 

INTRODUCTIE VAN NIEUWE THEMAKAMERS IN SAMENWERKING MET FC GRONINGEN: “DIEFSTAL KNVB BEKER UIT FC GRONINGEN MUSEUM”

Bij Escape Hunt zijn twee van de zes themakamers omgetoverd tot FC Groningen Museum. De spelers wanen zich in deze gamerooms in het Noordlease Stadion. Het spel speelt zich afwisselend af in het FC Groningen Museum, de spelerskleedkamer en op het veld. Daar beleeft men de uitdaging om binnen 60 minuten de verdwenen KNVB beker terug te vinden. Want de officiele opening van het museum is al over een uur. Prominente genodigden en de landelijke pers zullen snel arriveren. Hans Nijland zit met zijn handen in het haar… Waar is de beker? Hulp van goede detectives is hard nodig. Het is aan de deelnemers van het spel om de beker binnen het uur te vinden. Voor mannen, vrouwen, voor oud en voor jong een geweldige uitdaging en een prachtbelevenis.

 

OOK VOOR NIET VOETBALKENNERS

Dit nieuwe, aan FC Groningen gerelateerde thema is ook bijzonder geschikt voor mensen die niets met voetbal hebben. Voetbalkennis en/of kennis over FC Groningen brengt absoluut geen voordeel. De entourage en de verhaallijn (fictie) hebben wel betrekking op FC Groningen, maar voor de oplossingen en antwoorden hoef je niets van voetbal te weten.

 

FC GRONINGEN AAN HET WOORD.

Edwin Froma, marketing manager bij FC Groningen, schrijft:

„Escape Hunt, een prachtige belevenis. Iedere noorderling moet eens in z’n leven bij een wedstrijd van FC Groningen zijn geweest. Maar ook zeker de Escape Hunt hebben gespeeld! De spelers van de FC zijn ondertussen al een aantal keren op bezoek geweest en over en weer hebben we elkaar gepromoot. De relatie tussen FC Groningen en initiatiefnemer Johan Brakema gaat vele jaren terug. Vanaf de start van de Escape Hunt was er dan ook al contact over een samenwerking. FC Groningen wordt op deze unieke wijze onder de aandacht gebracht. We kunnen mooie samenwerkingen aangaan Zo kunnen we bijvoorbeeld een interessant arrangement samenstellen:  eerst ontsnappen bij de Escape Hunt en vervolgens een bezoek brengen aan het echte FC Groningen Museum in het Noordlease Stadion. Met een borrel in de Hattricks Club als afsluiting.”

Website: https://escapehunt.com/nl/groningen

E-mail: [email protected]m

Telefoon (NA 14.00 uur) : 050 85 17 800

Op www.facebook.com/escapehuntgroningen is “the making-of” van het thema te volgen.

ESCAPE HUNT EXPERIENCE GRONINGEN.

Het Hout 1

9723 LA Groningen