EH Dark Site Alert

Escape Hunt nieuws

Voor (bedrijfs)uitjes: contactform, stuur ons een WhatsApp of een e-mail: [email protected] (ook voor vragen en wijzigingen)!
Last-minute een gameroom reserveren? Stuur ons een WhatsApp!
– NIEUW: diner arrangement bij Brasserie Groen!

IMG_7805

Alsof je in een spannende wedstrijd zit. Drie punten zijn noodzakelijk en 1-0 voor. Nog drie minuten op de klok. Het aantal keren dat een fanatieke FC supporter dan op de klok kijkt is vergelijkbaar met de laatste drie minuten in een kamer van Escape Hunt Groningen als de code nog niet is gevonden. Een fantastische belevenis. Elke Groninger moet in zijn leven minimaal één keer bij een wedstrijd van FC Groningen zijn geweest maar ook zeker zichzelf een keer laten opsluiten.

De relatie tussen FC Groningen en initiatiefnemer Johan Brakema gaat vele jaren terug. Vanaf de start van Escape Hunt was er dan ook al contact over een samenwerking. De spelers zijn een aantal keer al op bezoek geweest en over en weer hebben wij elkaar gepromoot. Maar vanaf de start hebben we ook de wens uitgesproken hoe mooi het zou zijn om een FC Groningen kamer te realiseren bij Escape Hunt Groningen. Waar bezoekers, (voetbalsupporters of niet) in een museum, kleedkamer of speelveld, FC Groningen gerelateerde puzzels zouden oplossen. Een belevenis voor iedereen, jong en oud.

Nu is het bijna zover. De kamer wordt gebouwd. De puzzels zijn gemaakt. FC Groningen wordt op deze unieke wijze gepromoot in het hart van de stad. Mooie nieuwe samenwerkingen kunnen we aangaan. Ik ben benieuwd hoe snel onze spelers, trainers en supporters weten te ontsnappen. We kunnen een mooie competitie opzetten!

Samen met Escape Hunt Groningen kunnen we ook een ultiem arrangement samenstellen. Eerst ontsnappen in de FC Groningen kamers bij Escape Hunt en vervolgens een bezoek aan het nieuwe FC Groningen museum in het Noordlease Stadion. Met een borrel in de Hattrick’s Pub als afsluiting. Wij kijken uit naar de vele mogelijkheden en ik kan persoonlijk niet wachten om ook opgesloten te worden.