EH Dark Site Alert

Escape Hunt nieuws

Voor (bedrijfs)uitjes: contactform, stuur ons een WhatsApp of een e-mail: [email protected] (ook voor vragen en wijzigingen)!
Last-minute een gameroom reserveren? Stuur ons een WhatsApp!
– NIEUW: diner arrangement bij Brasserie Groen!

Het is bijna zover; vanaf 21 februari gaat het nieuwe spel van FC Groningen live: Diefstal KNVB beker uit het FC Groningen museum. Hiervoor zijn de nodige voorbereidingen getroffen. Lees daarom vooral onderstaande blog! 

 

Ton: “De afgelopen maanden heb ik intensief gewerkt aan de ontwikkeling en de uitvoering van de puzzels voor het nieuwe thema: Diefstal KNVB-beker uit FC Groningen museum. Dit worden spectaculaire kamers met zeer interessante puzzels”. “Het was echt een uitdaging om deze puzzels te produceren en te implementeren”. “Er zitten mooie gadgets en slimme technische foefjes in verwerkt”

Jos: “De afdeling Game-Design van Escape Hunt Operations in Bangkok heeft speciaal voor Groningen een schitterend concept bedacht, die perfect op het thema aansloten. Wij hebben dit zelf verder uitgewerkt”. “Specifieke puzzels en raadsels, gerelateerd aan de verhaallijn van dit nieuwe spel, dat we in samenwerking met FC Groningen realiseren”.
Vanaf eind februari kan dit nieuwe spel gespeeld worden”. “Ik ben heel nieuwsgierig naar de reacties”.

Ton: “Zelf heb ik niets met voetbal, maar dat hoeft ook niet”. “Voetbalkennis en kennis van FC Groningen is absoluut niet vereist om dit spel te spelen”. “Door als spelers (als team) samen te werken en logisch na te denken is het voor iedereen mogelijk dit mysterie te ontrafelen”.

Durft u deze uitdaging aan?