EH Dark Site Alert

Escape Hunt nieuws

Voor (bedrijfs)uitjes: contactform, stuur ons een WhatsApp of een e-mail: [email protected] (ook voor vragen en wijzigingen)!
Last-minute een gameroom reserveren? Stuur ons een WhatsApp!
– NIEUW: diner arrangement bij Brasserie Groen!

Bij Escape Hunt hebben we al vele bedrijven mogen verwelkomen. Kleine bedrijven, grote bedrijven, allerlei branches en verschillende leeftijdsgroepen. We durven nu wel te zeggen dat Escape Hunt een groot succes is als bedrijfsuitje. Maar waarom is dat het geval? We hebben een aantal redenen voor je op een rijtje gezet!

1. Je leert jezelf en je groepsgenoten beter kennen

In Escape Hunt moet je verschillende raadsels en mysteries oplossen. Dit gaat niet vanzelf. Je moet logisch nadenken, werken onder druk, hoofdrekenen en vooral goed samenwerken. Hierdoor ontdek je soms vaardigheden in jezelf of in je collega die je niet had verwacht. Je leert ontdekt meer sterke en soms ook zwakke punten. Hierdoor kun je meer waardering voor elkaar krijgen en leer je elkaar op een leuke manier beter kennen.

 

2. Spannende groepsactiviteit

Escape Hunt is een super spannende groepsactiviteit. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden voor een bedrijfsuitje. Als je voor Escape Hunt kiest kies je voor een onvergetelijke ervaring. 60 minuten staat op de klok. 3,2,1.. De muziek start en de tijd begint te lopen. De adrenaline giert door je lijf. Wie is de dader? Samen met je team moet je er achter zien te komen. Ben je te laat? Dan is alle hoop voor de slachtoffers verloren..

 

3. Goed te combineren

We hebben leuke en praktische arrangementen om het bedrijfsuitje bij Escape Hunt uit te breiden. Moet er voor het uitje aan eerst nog vergaderd worden of moet er voorafgaand nog een presentatie gegeven worden? Dit is allemaal mogelijk bij Escape Hunt! We regelen de hele dag voor jullie. Indien gewenst organiseren we er een lunch, diner of hapjes en drankjes erbij. Naast mogelijkheden op locatie kunnen we jullie uitje ook uitbreiden met een kookworkshop of een diner in de stad. We doen er alles aan om jullie uitje onvergetelijk te maken!

 

4. Je leert beter samenwerken

In Escape Hunt is samenwerken van groot belang. Onze spellen zijn zo gemaakt dat samenwerken een vereiste is. Heb je een collega waar je niet goed mee kan samenwerken? Dan kan Escape Hunt een leuke uitdaging zijn! Je werkt op een hele andere manier samen dan dat je op je werk doet. Dit kan ervoor zorgen dat je nieuwe kwaliteiten in elkaar ontdekt en beter kan samenwerken dan je ooit had gedacht.

Detective

 

5. Ga de strijd aan tegen elkaar

Om het nog spannender te maken kunnen grote groepen ook tegen elkaar spelen. Van elk thema hebben we twee kamers, zodat je naast tegen de tijd ook tegen elkaar kan strijden. Dit kan het nog spannender maken! Competitie op de werkvloer? Reken maar dat je dan je ei kwijt kunt in dit spelletje!

 

6. Je krijgt inzicht in de teamrollen

Zodra mensen de kamers binnen gaan zie je al snel de verdeling in het team ontstaan. Een aantal mensen nemen de leiding, een aantal volgen liever en vaak is er iemand die in zijn eentje allerlei dingen uit gaat proberen. Je ziet erg snel wie leidinggevende kwaliteiten heeft en wie er graag aangestuurd wil worden. Deze informatie kan zeer waardevol zijn.

 

7. Verhoogt teamspirit

Een uitje is altijd goed om de teamspirit te verhogen. Je kan gaan paintballen of karten, maar vrijwel iedereen heeft dit al één of meerdere keren gedaan. Kies daarom voor een originele activiteit waar je samenwerkt, elkaar kwaliteiten benut en je elkaar beter leert kennen. Dit verhoogt de teamspirit en het groepsgevoel gegarandeerd.

 

8. Het is gewoon ontzettend leuk

Natuurlijk is Escape Hunt gewoon heel erg leuk! We hebben zoveel groepen juichend uit onze kamers zien komen, rode koontjes van spanning en vervolgens nog een tijd enthousiast nakletsen in onze lounge. Escape Hunt is een unieke ervaring. Het is spannend, uitdagend, je benut vele vaardigheden en je hebt vooral ontzettend veel lol samen.

Heb je binnenkort een bedrijfsuitje op de planning of zou je het wel eens leuk vinden om je collega’s in een andere setting te ontmoeten? Kom dan ook bij ons escapen! Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op! Wij stellen graag een uniek en uitdagend programma voor jullie op!