EH Dark Site Alert

Escape Hunt nieuws

Voor (bedrijfs)uitjes: contactform, stuur ons een WhatsApp of een e-mail: [email protected] (ook voor vragen en wijzigingen)!
Last-minute een gameroom reserveren? Stuur ons een WhatsApp!
– NIEUW: diner arrangement bij Brasserie Groen!

Escape Hunt Groningen heeft een fantastisch nieuw arrangement toegevoegd!

Vanaf nu kunt u in combinatie met Escape Hunt genieten van het ‘Festival de las Tapas’ bij Cervantes! Dit uitgebreide arrangement is te boeken vanaf twee personen. De kosten voor het arrangement bedraagt €57,50 per persoon (inclusief het spelen van The Escape Hunt Experience.

Het arrangement

Bij het arrangement, beginnen u en uw collega’s met het spelen van The Escape Hunt Experience. Dit zal ongeveer anderhalf uur duren. Elke groep zal begeleidt worden door een eigen gamemaster. Na het spelen van The Escape Hunt Experience bieden wij u een kopje koffie en thee aan. Daarna krijgt u de gelegenheid om en groepsfoto the maken in onze authentieke Escape Hunt kleding. Hierna vertrekken u en uw collega’s met zijn allen naar Cervantes.

Bij Cervantes zal u genieten van het volgende:

– Vier gangen tapasmenu;
– Vier drankjes per persoon tijdens het diner (bier/wijn/fris);
– Koffie/thee na afloop van het diner.

Onze gamerooms

Bij The Escape Hunt Experience Groningen hebben we zes gamerooms met drie verschillende thema’s. Elk thema is super spannend en uitdagend. We hebben momenteel de thema’s:
– Moord in de Studio (kamer 1 & 2): Ga 100 jaar terug in de tijd en los de moord op de artiest August Macke op. August was een echte vrouwenversierder… Zou dit iets met zijn moord te maken hebben?
– Engels Familie Drama (kamer 3 & 4): Kruip in de huid van de kinderen van John en Jane, een uitermate rijk echtpaar. Het echtpaar is de eigenaar van een zeer succesvolle scheepswerf, die al generaties lang in het bezit is van de familie. Nu hebben jullie ‚ingebroken’ in het ouderlijk huis… Want jullie maken je grote zorgen, er gebeuren de laatste tijd vreemde dingen.
– Dodelijk virus in de Botanische Tuin: Terwijl de avond valt in de Hortus Botanicus, wordt er een gruwelijke ontdekking gedaan. Het lijkt erop dat een zeer gevaarlijk gif zich door de botanische tuin verspreidt. De praefectus Horti zit met de handen in het haar en heeft de Hortelani onmiddellijk de opdracht gegeven om een team van deskundigen te vormen. Deze moeten zo snel mogelijk een tegengif zien te vinden, om de ondergang van de Hortus te voorkomen.

Neem nu contact met ons op om dit fantastische arrangement te boeken! Wilt u meer weten over onze arrangementen? Bekijk ons volledige aanbod en kies het arrangement wat bij u past.