EH Dark Site Alert

Escape Hunt nieuws

Voor (bedrijfs)uitjes: contactform, stuur ons een WhatsApp of een e-mail: [email protected] (ook voor vragen en wijzigingen)!
Last-minute een gameroom reserveren? Stuur ons een WhatsApp!
– NIEUW: diner arrangement bij Brasserie Groen!

Speel nu de nieuwste escape room bij Escape Hunt Groningen!

De afgelopen maanden zijn we druk bezig geweest met het realiseren van onze nieuwste escape room. Het was een hele klus, maar voor al onze trouwe Escapers willen we het beste van het beste. Met trots presenteren wij het nieuwe thema: Het Dodelijk Virus in de Hortus Botanicus!

Stel je voor:

Met een groep vrienden bevinden jullie je in een tropische broeikas. Het uitzicht is een schitterende botanische tuin. Een mysterieus gif staat op het punt dit alles, te vernietigen. Jullie zijn de enigen die dit kunnen tegenhouden. Wie zou jij dan kiezen, om deze ramp te voorkomen? Stel je reddingsteam met deskundigen alvast samen, want eind maart kunnen jullie deze opdracht live uitvoeren! Een spannende strijd met verrassende elementen. Be prepared…

In deze spannende escape room van Escape Hunt Groningen gaan jullie allerlei verschillende vaardigheden nodig hebben om te ontsnappen. Boek nu deze super spannende en prachtig gedecoreerde kamer!